miikaaulio.net 
Pääsivut
  file:miika
  harjoittelu
  harjoittelu II
  välineet
Sydney 2000
  sydney
  sydney II
  sydney III
Aθήα 2004
  ateena 2004
北京市 2008
  peking blog
Matkustaminen
  matkakohteet
  vinkit
  oseania
Muuta
  beiter
  ais
  2003 tilasto
  2004 tilasto
  talviammuntaa
  laukaisu
  sälää
  amo2002
Linkkejä
  linkit

The Most Official 北京市 - 射箭 Blog

Ohi on
Viimeisiä pakkauksia vaille valmis on tämän joukkueen Pekingin matka.
  

Matti 30.
Nyt on urakka ohi meidän osalta. Terry teki saman kuin joukkuekilpailussa, eli jäätyi täysin viimeisellä sarjalla. Matti kokosi itsensä hienosti, ja viimeisen sarjan 9-9-10 riitti voittoon. 1/16 finaaleissa taso oli kautta linjan 110 luokkaa joka oli tässä vaiheessa liikaa. Jatkossa tavoite on nostaa peruskierroksen pistemäärät 660-670 tasolle ja finaaleissa tasaiseen 110-112 tulokseen.

Lontoota ajatellen miesten joukkue on hyvässä vauhdissa, kun 3 ampujaa on nostanut tulostasonsa yli 1290. Ensi vuonna tavoitteena 1310 tulostaso ja jatkopaikka MM-kisojen joukkuefinaaleissa.
  

Lihashuoltoa ja harjoittelua
Eilinen meni perusasioihin keskittyessä, käytiin palauttavalla lenkillä, syötiin hyvin ja terveellisesti sekä rentouduttiin leffaa katsellen.

Tänään käytiin aamupäivällä ampumassa, ja niput alkavat taas löytyä. Iltapäivästä katsottiin joukkueita, ja äsken finaalit sisäverkon telkkarista. Paikan päälle ei ihan keritty, oltiin pitämässä seuraa OK:n yhteistyökumppaneille.

Huomenna vielä viimeiset harjoitukset ennen keskiviikon kisaa joka ammutaan paikallista aikaa 11.18; kotomaisesti 6.18. Pankaahan herätyskellot soimaan laughing Kisa käydään A-kentällä, eli täysi mediakattavuus.
  

Kisojen avajaiset ja avajaiskierros
Eilen oltiin melkoisessa spektaakkelissa mukana. Show oli kuulemma hieno, me ei nähty kuin loppuhuipentuma, joka sekin hakee vertaistaan. Kiinalaiset ovat esimerkillisen hyviä suurten massojen liikuttelussa. Ei mennyt montaakaan hetkeä kun 15 000 ihmistä oli rahdattu takaisin kisakylään ja ruokittu.

"Nippu oli esimerkillisen keskellä mutta hieman liian laaja" totesi päävalmentaja Inkeri Barcelonassa. Tänään nippu hieman seilasi, mutta suurempi ongelma oli muutamat räkäosumat jotka pudottivat tulosta tarpeettoman paljon.
  

Parit kuvat
Matti FITA:n haastattelussa sekä viralliset harjoitukset finaalistadionilla.  

March on!
Tänään on avajaispäivä, ja koko jousiammuntajoukkue osallistuu marssiin. Suomen marssinumero on 94/205, eli tullaan noin puolessa välissä kehiin.

Aamulla ammuttiin viimeiset harjoitukset ennen huomista avointa kierrosta. Keli on edelleen s a i r a a n kuuma ja kostea. Huomiseksi on tosin luvattu sadetta, ensimmäistä kertaa yli viikkoon.
  

Kobe show
Ai nii, eilisestä unohtui sanoa että yleensä kohtuullisen diskreetisti käyttäytyvät huippu-urheilijat menivät kokolailla sekaisin kun USA:n hulapallojoukkue tuli kisakylään burgerille. Kobe Bryantin ympärille kertyi nopeasti kymmenien ihmisten lauma kameroineen. Dream Team on perinteisesti asunut kisakylän ulkopuolella NBA-pelaajien tultua mukaan vuonna 1992. Eikä ilmeisesti syyttä...
  

Hot in the city, hot in the city tonight
Tänään oli kuumat ja kosteat aamutreenit, ja iltapäivästä joukkueen ensimmäinen mediatilaisuus. Matti vastaili tunnin ajan eri meedioiden kyselyihin, tulokset nähtävissä oletettavasti alkaen illan urheiluruudusta.

Huomenna kahdet harjoitukset, ja ylihuomenna vielä viimeistelyt ennen avajaisia ja lauantain avointa kierrosta.
  

Kaik yhes koos - tai sitten ei
Matti on kisakylässä, kännykkä jousiammuntaradan varastossa ja pyykit hyvässä tallessa pesulassa, kiitos hukkuneen kuitin laughing

Tänään ammuttiin osumakuvioita 18 nuolelle. Keli oli eilisen kaltainen, eli kuuma ja kostea. Nestettä menee litratolkulla, ja vettä pursuaa kohta korvistakin. Onneksi kisakylässä voi sitten nauttia vastapainoksi terveellistä Coca-Colaa ja vissyä. Kisakylä rupeaa täyttymään, ja arviolta noin 10-20 000 neliön ruokasalikin on toisinaan jo täydehkö. Ruokailemaan mahtuu 4000 urheilijaa kerrallaan.

http://en.beijing2008.cn/venues/olympicvillage/headlines/n214480392_4.shtml

Huomenna on taas aamutreenit, iltapäivällä on kisojen ensimmäinen joukkueinfo medialle. SAS-hotellissa on median tapaaminen iltapäivällä. Tilaisuudessa julkistetaan mm. joukkueen lipunkantaja, joka on ***** ****** tongue Illalla on kisakylän Wellcome Seremony, jossa isännät esittävät jotain viihdykettä, oletettavasti tanssiesityksiä ja musisointia kiinalaisittain.
  

32 astetta ja 60 prosenttia
Pilvinen aamu lupasi hieman helpompaa päivää, mutta ilman kosteusprosentin nousu 35:stä 60:een teki päivästä kokolailla yhtä haasteellisen kuin eilisestä.

Nyt harjoitusvuorot on jaettu kahteen; huomenna meillä on aamuvuoro, ylihuomenna ilta. Kuljetukset yms. toimivat loistavasti, eikä kentälle ole Transport mall:lta kuin noin 5 minuutin matka. Kylä on muutenkin aika kompakti, kun aikaisemmat omakoti- ja pienkerrostalot on vaihtuneet 10-kerroksisiksi taloiksi.
  

Ensimmäinen harjoituspäivä
Tänään oli ensimmäinen kokonainen päivä kisakylässä. Reilujen yöunien jälkeen syötiin riittävä aamiainen/lounas, ja iltapäivällä päästiin nauttimaan jousiammuntakentän helteestä. Lämmintä oli 34 astetta, ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Joukkueita ei ole vielä kovinkaan montaa paikalla, ja 32 taustaa riittää hyvin. Kun kaikki 128 ampujaa on kentällä samaa aikaa, voi tulla hieman ahdasta...

Esikisoissa olleiden mukaan ilma on selkeästi puhtaampaa nyt, eikä me Matin kanssa olla huomattu mitään "normaalista" kaupunki-ilmasta poikkeavaa. Kiinalaiset ovat sulkeneet pahiten saastuttavia tehtaita kisojen ajaksi, ja autoilua on rajoitettu.

Huomenna on aamuharjoitukset.
03.08.08 17:15


Olympiakylässä
Tärkeimmät on nyt kierretty laughing
  

0 aamua
Tänään lähtee kisakone kohti Pekingiä. Matkaan lähdetään 20.10 ja perillä ollaan huomenna 8.55 paikallista aikaa.
  

We shall never surrender!
We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender!

Hengen nostatusta kohti kisoja:)
  

Tähän tulee Peking-blog
Stay tuned...
  


w w w . M i i k a A u l i o . n e t - © M i i k a A u l i o